MIRE SE ERDHET
NE KOMPANINE TONE!

Neranxi është sot kompania më e madhe e importit të lëndëve të para për pasticeri, gelateri, prodhime brumi, restorante, ushqime aziatike dhe meksikane, produkte për bare dhe kokteile, erëza dhe fruta të thata, ambalazhe plastike dhe alumini, atrecatura, linjë prodhimi për kuti tortash, picash, katering dhe disqe si dhe shërbime të tjera të fushës së industrisë ushqimore dhe asaj tregtare.

GAMA E PRODUKTEVE
IDE PER JU
Sugjerime mbi
përdorimin
e produkteve tona
Panair 2014
26-27 Prill
Ne behemi mbeshtetes
të biznesit TUAJ
Instituti kulinar
Neranxi